dilluns, 22 d’octubre del 2018

Recepta de la Fideuá



Preparació

En una paella gran poseu una mica d´oli de gira-sol i afegiu-hi els alls laminats.
Salteu les gambes a la paella 2 min, traieu-les i reserveu-les en un plat.
Incorporeu-hi els fideus i daureu-los fins que siguin ben rossos. Han de quedar força marrons. Traieu-los de la paella i reserveu-los en un plat.
Talleu la sípia a trossos petits i daureu-los a la mateixa paella. Sofregiu-los una bona estona, uns 10 min, han de quedar els trossos molt daurats i cruixents.
Mentrestant, escalfeu el caldo al foc.
Incorporeu a la paella la sípia la melsa, també tallada, i sofregiu-la uns 3-4 min.
Afegiu-hi els fideus torrats i remeneu-ho bé.
Afegiu-hi el caldo calent, d'entrada poseu-hi 900 ml, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho 2 min.
Escalfeu el grill del forn a 210 ºC
Incorporeu-hi les gambes i coeu-ho 2-3 min més, fins que els fideus estiguin grenyals.
Poseu la paella al forn i acebeu-ho de coure fins que els fideus quedin cap amunt i secs
Presenteu la fideuà acompanyada d'allioli al gust.

Fideuà amb Caldo Aneto




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada